Střední sorta stíněného čaje Gyokuro z prefektury Shizuoka. Čaje Gyokuro se zde často pěstují v kopcovité oblasti na sever od města Okabe kudy protéká řeka Asahina a proto jsou také známá pod názvem Asahina Gyokuro a jsou spolu se...
Vysoká třída čaje Gyokuro. Slovo Fuuki se v japonštině používá pro vysoce hodnocené a respektované věci. Čajové lístky byly sklizeny v okolí vesnic Tanabe a Ayabe v prefektuře Kyoto. Kultivar: Gokoh a Yabukita. Doba sklizně: Ichibancha...
Výtečné gyokuro z organických zahrad horské oblasti Kirishima, které jsme letos navštívili. Gyokuro bylo vyráběno s nejvyšší pečlivostí na objednávku a můžeme říci, že se jedná o nejlepší gyokuro vyrobené z lístků z organických zahrad,...
Základní třída stíněného čaje z netradiční oblasti prefektury Kagoshima pocházející z přirozeně vedených zahrad. Umami, sladkost a posečená tráva. Stíněno 16 dnů. Oblast: Kirishima, pref. Kagoshima. Kultivar: Yabukita
Organické gyokuro z farmy rodiny Nishi. V chuti spíše lehčí, s výraznější umami. Doba sklizně: Ichibancha (jaro). Oblast: Makizono, Kirishima, prefektura Kagoshima Kultivar: Yabukita