Velmi zajímavý čaj z oblasti ostrova Kjůšú zpracovaný metodou typickou spíše pro severní Japonsko, kdy se čaj jemně opraží, čímž se chladivé účinky zeleného čaje změní v účinky mírně hřejivé. Po upražení má čaj velmi zajímavou, lehce...
Výborná sorta stonkového čaje, který vzniká tříděním čajů sencha a kabusé. Tento čaj ocení především milovnící těžších, plných a sytých čajů, v tomto případě také s lehce dřevitou, příjemně sladkou chutí a nádhernou svěžestí. Velmi...
Velmi zajímavá kukicha z organických zahrad kopcovité oblasti prefektury Miyazaki. Čaj je před zpracováním lehce zavadán a poté decentně opražen, takže v chuti se krásně snoubí příjemná, výraznější květinová vůně s decentním pečeným...
Kvalitní čaj kukicha ovoněný lístky japonské třešně Sakura, které byly sesbírány v okolí města Izu v Šizuoce. Čaj má sytou, světle zelenou barvu nálevu a velmi příjemnou chuť s nasládlými tóny květů japonské třešně, které nám do šálku...
Kukicha z ostrova Kjúšů ochucená kůrou asijského citrusu Yuzu. Velmi příjemná a atraktivní chuť.