Cha Gao - Instantní Pu-erh 茶膏: Při výrobě této speciality se používá zvláštního postupu, při kterém se nejdříve získá extrakt z Pu Erhových listů, který se posléze odparem za studena zahustí a nechá vytuhnout. Následně se tvaruje do...
Cha Gao - Instantní Pu-erh 茶膏 : Při výrobě této speciality se používá zvláštního postupu, při kterém se nejdříve získá extrakt z Pu Erhových listů, který se posléze odparem za studena zahustí a nechá vytuhnout. Následně se tvaruje do...
Lisovaný Pai Mu Tan do tvaru tygřích koulí. Tento čaj je silnější ale netrpké vyzrálé chuti. Lisován byl v roce 2013.
Čaj typu Mao Cha z mladých lístků starobylých čajovníků (stáří cca 100-150 let) rostoucích v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Zajímavé je, že původně byly tyto stromy sázeny za účelem produkce listů nikoliv na čaje, ale na...
Jedná se o silněji pečený a nejméně deset let starý oolong, který byl spolu s ovocem Fo Shou (Buddhova dlaň), a pár kvítky Jin Hua (chryzantémy) naplněn do vydlabaného citrónu a poté byl ponechán k sedmiletému zrání. Výsledná chuť je...
Jiaogulan neboli Gynostema pětilistá (lat. Gynostemma pentaphyllum) je popínavá rostlina z čeledi tykvovité, jejíž původ je v oblastech jižní Číny. Je mrazuvzdorná až do –15 °C. Na zimu nadzemní části odumírají, na jaře však znovu...
Základní sorta tchaj-wanského kamenného oolongu. Zelený oolong lisovaný spolu s pětiletým certifikovaným ženšenem do malých kamínků. Čaj snese mnoho nálevů a má intenzivní chut ženšenu.
Krásný koláček lisovaný z růžových poupat. V čínské medicíně je používán pro své antivirové účinky i na léčbu oparů a viróz. Ale hlavně výtečně chutná. Příprava : cca 10g čaje zalijte vroucí vodou. Po 10 minutách začněte popíjet a...
Tento čaj jsme lisovali pod vedením čajového mistra Zhanga, za příjemného pralesního vánku dne 27.3.2016. Na jeho výrobu jsme použili čajové lístky, které jsme si sami natrhali na organických zahradách mistra Zhanga na hoře Jin Mai Shan....
Tato Žabaka byla lisována v srpnu 2016. Na její výrobu bylo použito čajových lístků z organických zahrad mistra Zhanga z hory Bulang Shan. Lístky byly sklizeny v říjnu 2014. Stáří čajovníků cca 30let. (velkolisté camelia assamica -...
Historicky první čaj z produkce Čajovny Setkání. Čajové lístky byly sklizeny na organických zahradách mistra Zhanga na hoře Jin Mai Shan na jaře roku 2011. Lisování proběhlo 27.3.2016 samotným Oroněm pod přísným dohledem mistra Zhanga....
Tradiční čínský čaj uzený v kouři z borových šišek. Jeho vůně připomínající vůni uzeného masa ho činí vhodným dárkem i pro masotariány.
Vynikající archivní Pu Erh lisovaný do tvaru houby z roku 2011 o celkové váze 240g. Super chuť a velice potěšující tvar. Lisováno dne 12.8.2011. Dárkově balený v krabičce.
Vynikající Pu Erh s kousky sušené pomerančové kůry z produkce Tian An Tea Factory. Byl lisován 6.1.2014.
Kvalitní tmavý Pu Erh lisovaný do snadno půlitelných tablet. Lisován a zabalen byl dne 23.11.2010.
Jedná se o čaj na pomezí mezi bílým čajem, zeleným čajem a zeleným Pu Erhem. Sklizen na hoře Du Du Gang Shan na jaře 2016. Čaj je vhodný i k archivaci.
Raritní oolong s krásnou orchideovou vůní a velice jemnou ušlechtilou chutí. Tento čaj je produkován v malé čajové zahradě v provincii Fujian od roku 1914. Doporučujeme ochutnat. Každá kostička je balena zvlášť v jemném papíře a poté...
Raritní oolong s krásnou orchideovou vůní se silným podtextem pečeného čaje. Tento čaj je produkován v malé čajové zahradě v provincii Fujian od roku 1914. Doporučujeme ochutnat. Každá kostička je balena zvlášť v jemném papíře a poté...
Kvetoucí čaj zvaný stříbrná jahoda. Ručně vázané kvalitní vrcholové lístky. Po vložení do vody o teplotě 80 stupňů, jahůdka postupně vykvete a odhalí tajemství kvítků ukrytých uvnitř.
Tradiční tibetský čaj lisovaný do tvaru cihly o hmotnosti 500g.
Cesmína velkolistá (ku-ting) je jedna z mnoha druhů cesmín (paraguayská, ostrolistá, vroubkovaná, kanárská, přesněnitá, kulatá, altacrarenská, modrá). Jde o stálezelený strom, vysoký až 20m. Listy jsou zelené a zubaté. Plody červené,...
Světlý oolong složený pouze z jemně oxidovaných větviček čajovníku. Sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska, kultivar N°19 (Four seasons).