Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2009.
Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2013.
Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2016.
Světlý thajský oolong s přírodním aroma ananasu. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Černý čaj s aroma mučenky, které ovšem nevytváří výtažek z tohoto ovoce, ale aroma listů měsíčku lékařského. Země původu: Thajsko.
Světlý thajský oolong s přírodním aroma vonokvětky (osmanthu), které dodává čaji tzv. mléčný nádech. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Světlý thajský oolong s přírodním aroma liči. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Světlý thajský oolong s přírodním aroma a květy jasmínu.
Světlý oolong s květy vonokvětky (osmanthu) z ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Světlý thajský oolong s přírodním aroma pomeranče. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Světlý oolong se speciálním druhem rostliny Nuo Mi Xiang Ye (Semnostachya Menglaensis) připomínající svou vůní lepkavou rýži. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Kultivar: N°12.
Kvetoucí čaj zvaný stříbrná jahoda. Ručně vázané kvalitní vrcholové lístky. Po vložení do vody o teplotě 80 stupňů, jahůdka postupně vykvete a odhalí tajemství kvítků ukrytých uvnitř.