Zelený čaj z Thajska. Kultivar Camelia sinensis, var. assamica. Sklizeň 15.2.2019.
Kvalitní sorta zeleného čaje, která je velice oblíbená mezi thajskými farmáři. Čaj je pro svou silnou, nikoli však hořkou, chuť a nízký obsah kofeinu vhodný pro celodenní popíjení. Svůj název získal díky tomu, že na pokraji pralesa, kde...
Kvalitní sorta lehce pečeného zeleného čaje, která je velice oblíbená mezi thajskými farmáři. Čaj je pro svou silnou, nikoli však hořkou, chuť a nízký obsah kofeinu vhodný pro celodenní popíjení. Kultivar: assamica. Sklizeň: 21.11.2019
Kvetoucí čaj zvaný stříbrná jahoda. Ručně vázané kvalitní vrcholové lístky. Po vložení do vody o teplotě 80 stupňů, jahůdka postupně vykvete a odhalí tajemství kvítků ukrytých uvnitř.