Podkategorie
Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2009.
Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2013.
Vysoce kvalitní tmavý puerh ze severu Thajska v pralesní zelené mandarince z roku 2016.
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou (fermentací na hromadách po dobu dvou měsíců). Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti...
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou (fermentací na hromadách po dobu dvou měsíců). Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti...
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou (fermentací na hromadách po dobu dvou měsíců). Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti...
Čaj typu Mao Cha z mladých lístků starobylých čajovníků (stáří cca 100-150 let) rostoucích v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Zajímavé je, že původně byly tyto stromy sázeny za účelem produkce listů nikoliv na čaje, ale na...
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou (fermentací na hromadách po dobu dvou měsíců). Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti...
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou fermentací na hromadách. Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti pralesů severního...
Thajský zrající pralesní čaj typu Pu Erh, který je vyroben tradiční metodou (fermentací na hromadách po dobu dvou měsíců). Na jeho výrobu bylo použito listů z čajovníků starých minimálně 120 let, rostoucích v ekologicky čisté oblasti...