BHUT JOLOKHIA CHOCOLATE - SEMENA CHILLI PAPRIČEK 5 KS (1.000.000 SHU)
Detailní popis produktu
Teplota klíčení se pohybuje mezi 22 °C a 28 °C (doba klíčení: 8-21 dní). Doporučuje se proto použít skleník a topnou rohož. Rostliny potřebují čerstvou, dobře vyhnojenou, propustnou půdu a nesnášejí přemokření. Měly by být vysazeny na slunném, chráněném místě s minimálně 6 hodinami slunečního svitu - raději více. Rostliny vysazujte ven přibližně 2 až 3 týdny po posledních mrazech. Protože rostliny mají obzvláště dlouhou dobu zrání, doporučuje se pěstovat je v květináči, abyste mohli rostlinu snadno přenést dovnitř, když teplota přes den klesne pod 12 °C, a umožnit tak dozrání všech plodů. Chcete-li rostlinu uchovat přes zimu, seřízněte ji po sklizni o 20 cm a umístěte na světlé místo, kde je alespoň 15 °C.
Optimální teplota klíčení 22 - 28 °C
Výsev leden - duben
Květy bílé (červen - srpen)
Růstový habitus cca 90 cm vysoký
Zrání od zelené po hnědou
Vzhled plodu Podlouhlý, špičatý tvar, drsný povrch, cca 3 x 7 cm
Doba zrání 100 - 120 dní
Původ Indie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.