BHUT JOLOKHIA CHOCOLATE - SEMENA CHILLI PAPRIČEK 5 KS (1.000.000 SHU)

70,12 Kč 62,61 Kč bez DPH
Skladem (>20 ks)
Možnosti doručení

Bhut Jolokia Chocolate je další odrůda červené papričky  jolokhia. Podlouhlé papričky bhut jolokia dozrávají od zelené po hnědou barvu, mají drsný, nerovný povrch a mimořádně ovocnou chuť. Při pěstování vyžadují hodně tepla a zároveň mají papriky velmi dlouhou dobu zrání, což znamená, že od zasazení semen do sklizně plodů může uplynout přibližně 160 dní. Při manipulaci s těmito chilli papričkami byste měli vždy používat jednorázové rukavice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teplota klíčení se pohybuje mezi 22 °C a 28 °C (doba klíčení: 8-21 dní). Doporučuje se proto použít skleník a topnou rohož. Rostliny potřebují čerstvou, dobře vyhnojenou, propustnou půdu a nesnášejí přemokření. Měly by být vysazeny na slunném, chráněném místě s minimálně 6 hodinami slunečního svitu - raději více. Rostliny vysazujte ven přibližně 2 až 3 týdny po posledních mrazech. Protože rostliny mají obzvláště dlouhou dobu zrání, doporučuje se pěstovat je v květináči, abyste mohli rostlinu snadno přenést dovnitř, když teplota přes den klesne pod 12 °C, a umožnit tak dozrání všech plodů. Chcete-li rostlinu uchovat přes zimu, seřízněte ji po sklizni o 20 cm a umístěte na světlé místo, kde je alespoň 15 °C.

Optimální teplota klíčení 22 - 28 °C
Výsev leden - duben
Květy bílé (červen - srpen)
Růstový habitus cca 90 cm vysoký
Zrání od zelené po hnědou
Vzhled plodu Podlouhlý, špičatý tvar, drsný povrch, cca 3 x 7 cm
Doba zrání 100 - 120 dní
Původ Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: