ROSTLINNÉ NÁHRAŽKY MASA, MOUKY A ŠKROBY
Nejprodávanější
Banánový květ, známý také jako banánový pupen nebo srdce banánu, je tradiční ingredience používaná v jihovýchodní a jihoasijské kuchyni. Když je v konzervě, může být použit v...
Dužina z mladých kokosů, známa také pod názvem "kokosové maso". Vhodná na přímou spotřebu jako dezert či na teplou a studenou kuchyni.
Smažené nakládané kousky glutenu ve tvaru kachního masa. Vhodné na přímou spotřebu i na další tepelnou úpravu.
Smažené nakládané kousky glutenu. Vhodné na přímou spotřebu i na další tepelnou úpravu.
Zelený jackfruit v konzervě se stává stále populárnějším, zejména jako náhražka masa ve vegetariánské a veganské kuchyni. Díky své textuře, která připomíná drůbeží nebo vepřové...
Tapiokový škrob vyrobený z manioku určený na zahušťování polévek a jídel asijské kuchyně.